Miresevini

Ketu do te gjeni filma nga me te ndyshemit e me te rinjte qe do te ju terheqin pa mase......

DISTRICT 13: ULTIMATUMPas një misioni të suk­sesshëm kundër bosëve të drogës, kapiteni Damien Tomaso gjin­det në shtëpinë e tij me tre kilo­gram hero­inë dhe arresto­het. Ndërkohë një grup të rin­jsh fil­mo­jnë vras­jen e dy policëve nga ana e agjen­tëve sekretë krye­suar nga Roland për të fajë­suar Lag­jen 13 dhe për të fil­luar një luftë civile. Kjo luftë ka si synim shkatër­rimin e Lag­jes 13 dhe ndër­timin e pal­lat­eve dhe godi­nave të reja. Por 5 kryetarët e ban­dave, Damien dhe Leito nuk do ta lejo­jnë këtë gjë.

Monsters vs Aliens


Kur një meteor nga hapësira e jashtme godet një grua të re nga Cal­i­for­nia me emrin Susan Mur­phy ku e kthen atë në një përbindësh gji­gand, atë e kapin dhe e shpiejn në një kom­pleks të fshe­htë të qev­erisë ku ajo aty tako­het me një grup të llu­mo­sur përbindash…

UpDuke i lidhur me mijëra tullumbace në shtëpinë e tij, 78-vjeçari Carl Fredricksen vendos për të përmbushur ëndrrën e tij përjetshëm për të parë Amerikën e Jugut. , Megjithatë, ai mëson se ai nuk është i vetëm në udhëtimin e tij, që nga Russell, një eksplorues shkretëtirë 70 vjet më i vogël i tij, ka hipur pa dashje ne shtepi.

The medallion


Një agjent Hong Kong vuan një aksident fatal që përfshin një medalion misterioz dhe qe është shndërruar në një luftëtar të pavdekshëm me fuqitë mbinjerëzore.

Karate kid


2010 - The karate kid


Puna shkakton një nënë e vetme për të kaluar në Kinë me djalin e saj në shtëpinë e tij të re, djali meson kong fu, nga nje mjeshter

Husk


2010 - Husk

Një grup miqsh të bllokuar pranë një fushë të shkretë gjejnë strehë në një shtëpi në fermë e vjetër ato së shpejti të zbulojnë banesa është qendra e një ritual të mbinatyrshme.

Planet HulkI plotfuqishmi HULK nxirret nga toka me nje anije kozmike ,asjo perplaset ne nje planet qe sundohej nga nje tiran qe perdor forcat e tij per te luftuar ne nje Coliseum ndaj krijesave te tjera te plotfuqishme.Ne fund HULK miqesohet ne luftetarete grupit te tij.